نمایش جزییات خبر
۲۳ آبان ۱۴۰۳ ۱۲:۴۴

یکصدوچهارمین جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان فیروزکوه

یکصدوچهارمین جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان ، به ریاست حجت الاسلام و المسلمین حیدری امام جمعه شهرستان و با حضور اعضای این شورا در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.
یکصدوچهارمین جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان  فیروزکوه

به گزارش روابط عمومی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان فیروزکوه : در این جلسه ابتدا حجت الاسلام والمسلمین حاج آقای حیدری امام جمعه و رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان فیروزکوه ضمن گرامیداشت روز 13 آبان ، که در تقویم به عنوان روز مبارزه با استکبار نام‌گذاری شده اظهار داشت 13 آبان یادآور سه واقعه مهم در تاریخ معاصر ایران است که در سه دوره مختلف رخ داده و به همین دلیل این روز را در تاریخ کشور به عنوان روزی به یادماندنی به ثبت رسانده است.

امام جمعه شهرستان تاکید داشتند : استکبارستیزی یعنی یک ملّتی زیر بار مداخله‌جویی و تحمیل قدرت استکبارگر یا انسان مستکبر یا دولت مستکبر نرود ملّت ایران که خود را استکبارستیز می­داند، به‌خاطر این است که زیر بار تحمیل دولت زورگو نرفته است.

همچنین وی یادآور شدند : در خصوص مبارزه با استکبار ستیزی ادارات و نهادهای عضو شورای فرهنگ عمومی برنامه هایی از قبیل اجرای مسابقه کتابخوانی و مسابقه نقاشی ، اجرای تئاتر با موضوع استکبارستیزی ، برگزاری یادواره شهدا در مدارس ، هدفمندنمودن تبلیغات محیطی و بیلبوردهای تبلیغاتی با موضوع فوق ، اجرای سلسله نشست های تبیینی و همچنین اجرای عملیات رسانه­ای در فضای مجازی را در دستور کار خود قرار دهند.

در ادامه دکتر حیدری منش،  فرماندار و نائب رئیس شورای فرهنگ عمومی ضمن گرامیداشت روز 13 آبان ، روز مبارزه با استکبار ستیزی اظهار داشتند : استکبار ستیزی نه تنها در ایران بلکه در سراسر جهان صورت می گیرد اگر در اتفاقات مختلف تحلیل بررسی شود انگشت اتهام به سمت آمریکا گرفته شده است .

وی با بیان اینکه تفکر استکبارستیزی توسعه باید و به نسل آینده انتقال یابد ، مطرح کرد: یکی از راه‌های تقویت دیدگاه استکبارستیزی، آشنا کردن جوانان با این موضوع و تغییر نگرش و بینش است و برای تقویت حیطه معرفتی و تغییر نگرش نسبت به استکبار باید شاخصه‌ها، ویژگی‌ها و روحیه استکباری ترسیم شوند و رسانه‌ها باید در این زمینه ورود پیدا کرده و در راستای انجام این رسالت از جمله مطالعه کتب استکبارستیزی ، طرح مسئله در مدارس ایفای نقش کنند چرا که این حیطه معرفتی و شناختی به خوبی قابل تقویت کردن است. همچنین توجه به بومی بودن می تواند راه کاری جهت استکبار ستیزی باشد .

سپس تکین رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبیر شورای فرهنگ عمومی ضمن خوش آمد گویی و گرامیداشت روز فرهنگ عمومی اظهار داشت :  فرهنگ عمومی را می‌توان راهنمای اعمال انسان‌ها و معرف جهان بینی‌های آنها در زندگی دانست، فرهنگ تعیین‌کننده چگونگی تفکر و احساس اعضای جامعه است، در این بین فرهنگ عمومی به معنای فرهنگ غالب و گسترده‌ای است که در میان عموم جامعه رواج دارد.

وی تاکید داشت : اهمیت فرهنگ و جایگاه آن در جامعه تا حدی است که بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، حضرت امام خمینی (ره) آن را سایه ای از نبوت قلمداد فرمودند و مقام معظم رهبری آن را به مثابه اکسیژنی برای حیات اجتماعی معرفی فرموده اند.

تکین ضمن اهمیت دانستن فرهنگ عمومی در جامعه ، تاکید کردند که با تکیه برآموزه های دینی، اسلامی و نصب العین قرار دادن منویات مقام معظم رهبری « مدظله العالی» در حفظ و اعتلای فرهنگ عمومی شهرستان و تحقق آرمانهای فرهنگی انقلاب اسلامی مسئولانه و متعهدانه گام برداریم.

این جلسه پس از بحث و گفتگو دیگر اعضاء با مصوباتی به پایان رسید.

اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان فیروزکوه
اشتراک در
اظهار نظر
امتیاز را وارد کنید
نام را وارد کنید
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید