به گزارش روابط عمومی معاونت امور هنری، نادره رضایی معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به همراه محمدحسین اسماعیلی مدیرکل دفتر برنامه ریزی و آموزش های هنری عصر جمعه با حضور در دفتر برنامه ریزی و آموزش های هنری در جریان روند برگزاری آزمونهای جامع و ادواری فرهنگ و هنر قرار گرفت.
معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن گفت و گو با عوامل اجرایی و فنی آزمون، از نزدیک به بررسی مسائل و جزییات برگزاری این آزمون ها پرداخت .
در این بازدید محمد حسین اسماعیلی مدیرکل دفتر برنامه ریزی و آموزش های هنری گزارشی از روند برگزاری آزمون ها ارائه کرد و گفت: این فرایند پس از بیش از دو سال تلاش و پیگیری مستمر امروز به ثبات رسیده و روشی نوین و خلاقانه در برگزاری آزمونهاست که این ابتکار ظرفیت و فرصتی ارزشمند برای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است که باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
اسماعیلی افزود: معمولا امور و کارهای زیرساختی بی سروصداست و اقدامات دفتر آموزش که اصولا زیربنایی و زیرساختی است از این قاعده مستثنا نیست و ضروری است که اینگونه اقدامات مورد حمایت جدی قرار گیرد.
معاون هنری وزیر در این بازید ضمن تقدیر و تشکر از همکاران و دست اندرکاران آزمون بیان کرد: خوشبختانه امروز شاهد برگزاری شایسته چهل و پنجمین دوره آزمون ادواری تخصصی فرهنگ و هنر و اولین آزمون جامع سال تخصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ بودیم و بر اساس گزارش سامانه آزمون ، حدود ۸۰ درصد از شرکت کنندگان از فرآیند آزمون ابراز رضایت کرده اند که بسیار قابل توجه و ستایش است.
نادره رضایی ادامه داد: خوشبختانه اپلیکیشن آزمون به گونه ای طراحی شده که از امنیت مطلوبی برخوردار است و تمام جزئیات و نکات یک آزمون دقیق و سالم در آن دیده شده است و این اولین بار است که تمام فرایند یک آزمون از ابتدا تا انتها به صورت برخط و اینترنتی و حضوری و ایمن و با این شیوه برگزار میشود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در رویکرد جدید معاونت امور هنری توجه به آموزش و فناوری های نوین به عنوان محور و زیربنای امور هنری از جایگاه ویژه ای برخوردار خواهد بود و سعی داریم تا توجه رسانه ای ویژه ای نیز به آن داشته باشیم.
اولین آزمون جامع فرهنگ و هنر در سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ و چهل و پنجمین آزمون ادواری مهارتی بخش فرهنگ و هنر با حضور ۴۷ هزار نفر شرکت کننده در ۳۳ رشته و ۵۹ استاندارد از نهم تا بیست و یکم دی ماه به صورت آنلاین - حضوری و در دو بخش نظری و عملی برگزار شد.
آزمون های مهارتی بخش فرهنگ و هنر شامل آزمون های نظری و عملی می باشد که به صورت سراسری و همزمان در ۳۱ استان، به منظور فراگیری و ارتقاء سطح آموزش های مهارتی و هنری، همچنین ساماندهی و ایجاد بسترهای لازم برای جذب فارغ التحصیلان به بازار کار و اشتغال مولد در حوزه فرهنگ و هنر و پرورش روحیه کارآفرینی در فارغ التحصیلان آموزش های مهارتی، به صورت جامع و هماهنگ در سطح کشور توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سه مقطع دی- خرداد- شهریور هر سال برگزار می شود.